Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolgordijn-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-10-2014
Frans delrue bergen op zoom
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Ben zeer goed geholpen met goed contact ,ben zeer te vreden,

24-10-2014
Arthur Keijzers Numansdorp
Prijs:
Kwaliteit:

Goede levering, service
2 rolluiken en een screen besteld. Na 2 weken lag alles klaar en hebben de spullen opgehaald in Herpen. Montage van de rolluiken en de screen zeer eenvoudig, zeker na het bekijken van het filmpje op de website.
Direct voor de andere ramen van het huis ook maar de rolluiken besteld.

23-10-2014
Van bavel Dinteloord
Prijs:
Kwaliteit:

Review rolluik
Mooie kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering en alles volgens afspraak. Verkoop denkt ook mee met bestelling

23-10-2014
Van den Oever Sint-Oedenrode
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goede service ,mocht er iets verkeerd gegaan zijn met de bestelling geen problemen zo opgelost.Momenteel vind ik de nieuwe website niet zo duidelijk en overzichtelijk als je een nieuw rolluik wilt bestellen en zelf inmeten en plaatsen.

Geachte Heer/Mevr,

Bedankt voor uw reactie, graag horen we welke verbeteringen we kunnen doen aan de site zodat deze voor iedereen naar tevredenheid werkt.

23-10-2014
Marc Yerseke
Prijs:
Kwaliteit:

Goed contact en een zeer goede bezorging
Duidelijke antwoorden op m'n vragen. Super service en keurig ingepakt.

22-10-2014
Hollanders Slegers Bocholt Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
4 Zip screens en 2 vinyl screens alles is heel goed geleverd en gemonteerd

22-10-2014
E.Bisschops te Ridderkerk
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Het scherm hangt inmiddels. Erg mooi en strak geheel. Hoop dat we er lang plezier van mogen hebben.

22-10-2014
William Knipping (Elst gld.)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed
Is gewoon goed en degelijk

22-10-2014
H Bach leeuwarden
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs goede service
Mooi matiaal om te plaatsen

21-10-2014
Paul wedde
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend
Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie.
Kortom ik zou en zal deze zeker aanbevelen aan vrienden en familie

Op zoek naar rolgordijnen, duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolgordijn-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden