Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolgordijn-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

16-10-2020
Pieter Hoenderdos (Lelystad)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi werk door Edwin en zijn echtgenote
Ongelooflijk zo snel als de twee rolluiken er op zaten. Blijkbaar was het inmeten al zeer precies gebeurd en verliep de montage zo voorspoedig. Het ziet er allemaal gelikt uit. Bedankt!

16-10-2020
Richard (Putten)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Dit is de 2e keer dat ik bij jvs bestel. Rolluik werd weer netjes opgehangen.
Alleen heb ik dit keer een beetje het gevoel dat de motor in de rolluik moeite heeft met het oprollen van het Luik :( verder een prima bedrijf.

16-10-2020
E Pijnenburg (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed

16-10-2020
Jan Philips
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie
Jaloezie gekocht. Goed verpakt, op afgesproken tijdstip geleverd. Volgende keer weer JVS.

16-10-2020
Van Kempen (Vlodrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken/duo shades
Fijn contact met monteurs.
Deze mensen denken mee en zijn oplossingsgericht bezig.
Aflevering en plaatsing dik in orde.
Zal dit bedrijf zeker aan anderen aan bevelen.

16-10-2020
Theo (Beers)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Inmiddels al verschillende malen producten gekocht bij JVS. Altijd na tevredenheid.

15-10-2020
Peter Ketelaars (Oosterhoud)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Goed verpakt. Voldeed volledig aan onze wensen. Werkt prima. Enige minpuntje was de kleur van de aansluit kabel. Wit op een antraciet kleurige bak en geleiders. Normaal verdwijnt de kabel naar binnen. Dan zie je hem pas binnen. Dan is het logisch. Maar bij ons hangt hij los tussen 2 palen van een overkapping

15-10-2020
Piet-Jan Wijhenke (OOSTHUIZEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering
Snelle, goede levering 👍

14-10-2020
Jan Buitendijk (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Jan
Gewoon een top bedrijf, wij kopen al van af +- 2014 zonwering en overige zaken en wordt natjes geleverd en als je het nodig vindt opgehangen door TOP mensen die verstand van zaken hebben.
Het is wel verstandig om de offerte goed te controleren voor dat je de bestelling plaats.

14-10-2020
Lex tS (Nieuwkuijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Elektrisch rolluik
Elektrisch rolluik slaapkamer begane grond.
Snelle plaatsing en naar tevredenheid geplaatst.

Op zoek naar rolgordijnen, duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolgordijn-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden