Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolgordijn-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

15-04-2021
Frans van Gelderen (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Voor de tweede keer rolluiken voor mijn woning besteld. De rolluiken konden snel worden opgehaald en zijn tip-top in orde.

14-04-2021
Fiona (Heerde)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Screens besteld. Zelf ingemeten en op gehangen. Werd optijd bezorgd echt top. Ging super sneller dan verwacht met ophangen. Een duidelijke beschrijving ! En het installeren van de elektrische screens was ook zo gebeurd via afstandsbediening.

14-04-2021
Roussen (Heythuysen)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Mooie degelijke jaloezieën voor een goede prijs

14-04-2021
Harry van den Heuvel Onroerendgoed (Weert nederland)
Prijs:
Kwaliteit:

Aankoop Plissé hordeur
Perfect geregeld volgens afspraak
Zeer mooi product en zeer goede kwaliteit
perfecte verpakking en super geregeld met de aflevering

14-04-2021
Souren (Hulsberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie screen
Geeft toch nog licht binnen maar geen warmte, en dat was precies onze wens

14-04-2021
Sander Knevelbaard (Hardenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zelf inmeten gaat goed maar kan misschien wat duidelijker als je besteld wat de exacte maten zijn €binnen naar buiten maat€ zodat je zeker bent wat je krijgt.
Snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen.
Conclusie goed materiaal en snel geleverd

13-04-2021
Gavin Veenstra (Kampen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Ik heb screens besteld om zelf te monteren, ik heb ook zelf ingemeten.
Alles is goed gegaan en ik ben zeker tevreden!
Het enige puntje van kritiek is dat de geleiders te veel naar buiten kwamen.
Dit is fout gegaan met bestellen omdat ik dacht dat het inhield dat de HTF+20
2 cm meer overlap had over het doek, in plaats van dat de geleiders 2 cm meer naar buiten kwamen.
Ik heb de kast dus 2 cm naar buiten moeten brengen om het pas te maken.

Waar de fout zit laat ik in het midden maar ik persoonlijk vind dat dit niet duidelijk wordt uitgelegd wanneer je moet kiezen tussen geleiders in het stappenplan.

Met vriendelijke groet, Gavin Veenstra

13-04-2021
Martijn en Brooke (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten voor een zeer goede prijs
Afgelopen weken meerdere producten afgenomen en stuk voor stuk van goede kwaliteit. Ondanks Corona was de levering volgens verwachting. Kleine verbetering voor JVS zit hem in de communicatie via de website en de service bij het afhalen van de producten.

13-04-2021
Familie Roelofs (Sittard)
Prijs:
Kwaliteit:

Serre Zonwering
Voor een redelijke prijs zonwering aangeschaft. Goed advies gekregen toen monteurs kwamen voor het in te meten. Door grote breedte waren twee schermen nodig. Eerste prijsstelling offerte was gebasseerd op een gekoppelde versie met aandrijving van een motor. Advies monteur was om voor elk scherm een aparte motor aan te schaffen zodat je de schermen afzonderlijk kan bedienen. Maar ook door de ervaringsdeskundigheid voorkomt twee motoren minder technische slijtage dan een motor die twee schermen tegelijk moet aandrijven.
Kortom JVS heeft een goede partner (Alu-Reh) voor het monteren!

12-04-2021
CJ Rigterink (IJsselmuiden)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Prima producten met snelle levering!

Op zoek naar rolgordijnen, duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolgordijn-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden