Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolgordijn-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-09-2021
RINI (SCHAIJK)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwand
Jammer dat van product geen linkse en rechtse meenemers zijn.
van het merk deponti.

17-09-2021
Roels (Robin)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken op zonnepaneel
Voor onze woning waren wij opzoek naar rolluiken die niet te hard opvallen en makkelijk aan te sluiten waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Heroal rolluiken (gespoten op ralkleur) met somfy motor op zonnepaneel om in de dag te plaatsen.
Wij hebben deze zelf opgemeten. We werden keuring verder geholpen met onze vragen over levertermijn en bij bezorging zijn we zelfs op voorhand opgebeld om te melden dat de levering zeer vroeg ging plaatsvinden. Na levering had ik wat vragen over de aansluiting van zonnecel, motor en accu en hierbij hebben ze mij ook zeer goed en snel verder geholpen.
Kortom: top service voor een goede prijs!
Als ik in de toekomst nog rolluiken nodig heb weet ik waar ze te bestellen.

17-09-2021
Roels (Robin)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken op zonnepaneel
Voor onze woning waren wij opzoek naar rolluiken die niet te hard opvallen en makkelijk aan te sluiten waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Heroal rolluiken (gespoten op ralkleur) met somfy motor op zonnepaneel om in de dag te plaatsen.
Wij hebben deze zelf opgemeten. We werden keuring verder geholpen met onze vragen over levertermijn en bij bezorging zijn we zelfs op voorhand opgebeld om te melden dat de levering zeer vroeg ging plaatsvinden. Na levering had ik wat vragen over de aansluiting van zonnecel, motor en accu en hierbij hebben ze mij ook zeer goed en snel verder geholpen.
Kortom: top service voor een goede prijs!
Als ik in de toekomst nog rolluiken nodig heb weet ik waar ze te bestellen.

17-09-2021
Thea (Winterswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie
Snelle levering en prima communicatie
Dus zeker een aanrader

17-09-2021
Theo Kooistra (EDE GLD)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Functioneel plissehordeur. Hadden we eerder moeten doen. Werkt prima.

17-09-2021
Andy (Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes
Zeer vlotte en correcte verwerking , snelle levering

16-09-2021
Jansen (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Hor
Zeer netjes geleverd

16-09-2021
Fam. Scheper (Stadskanaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluiken en Jaloezien
Keurige levering en precies op de afgesproken tijd. Alle lof voor de zeer vriendelijke bezorger Rene, hij weet zelfs te helpen met de limit op een betaalpasje.JVS is zeker een aanrader!

16-09-2021
M.Tamboer-Griffiioen (Alblasserdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Blij met m'n luxaflex, goede prijs/kwaliteits verhouding.

16-09-2021
Rene (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

2rolluiken
Helmaal naar verwachting. De motoren werken perfect.

Op zoek naar rolgordijnen, duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolgordijn-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden