Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolgordijn-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

06-03-2021
Ron (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitvalscherm en screen
Op tijd geleverd en prima gemonteerd door monteur.

06-03-2021
M. venhorst (Pannerden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Ik heb een goed en goedkoop rolluik kunnen kopen. Het lijkt mij een goede kwaliteit. Wat betreft de prijs.... ik heb nergens andrs goedkoper kunnen kopen.
De rolluik zit bij het afhalen goed verpakt zodat je niks kunt beschadigen. Een echte aanrader.

05-03-2021
T. Theunissen (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwanden
Prachtige glazen schuifwanden en ook nog een prima plisse hordeur. Ben zeer tevreden over zowel producten als de montage

05-03-2021
A Nuijten (Bergen op zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

1x screen hand bediend 1x automaat
Zeer tevreden, goede prijs kwaliteit verhouden. Ziet er goed uit

05-03-2021
Ruud van gemert (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Wij zijn tevreden op tijd geleverd en geplaatst

05-03-2021
Quaegebeur Patrick (Ledegem)
Prijs:
Kwaliteit:

Scherp geprijsd
Voor die prijs kunt ge nergens zulke kwaliteit kopen.

05-03-2021
Tommie (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi Rolluik en perfect opgehangen
Mooi rolluik en perfect opgehangen, door de monteur. Vakkundig en vriendelijk. tot nu toe werkt het prima. En een mooie prijs.

05-03-2021
Lucien (Koeleman)
Prijs:
Kwaliteit:

Lamellen
Zeer mooi en perfect op maat gemaakt

04-03-2021
Fam. van der Vlies (Werkendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik ral 9001
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Netje bezorgd. Ook doordat je van te voren netjes een mailtje krijgt over de bezorg tijd.
Wij zijn tevreden klanten.

04-03-2021
E.de Jong (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Elektrische Zonnescherm Malibu
Mooi op tijd afgeleverd,
mooie scherm voor die prijs
ben tevreden

Op zoek naar rolgordijnen, duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolgordijn-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden